Appeltown Washboard Worms

Hvad er det publikum til årets ØstersøJazz kan slå ørerne ud til? Jo, Ormene blander frimodigt amerikansk folk (Johnny Cash), Bill Haley, Bluegrass, Boogie-woogie ski# e, Rock ’n’ roll, cajunmusik fra Louisiana med deres helt egne tekster på plattysk. Det kan man da kalde genretransformationer, i hvert fald en noget anden opfattelse af (jazz)musikken.
Appeltown Washboard Worms hjemmeside

Casper Mikkelsen Organdonor

Trommeslager Casper Mikkelsen har samlet et sandt drømmehold bestående af nogle af landets allerfineste musikere og mennesker. Således kan publikum foruden kamelpesteren selv opleve Finn Odderskov (vokal) og Kjeld Lauritsen (Hammond B3) - tilsammen Organdonor Jazz Band, der spiller swing, jazz og blues fra øverste hylde.

Niels Wilhelm Knudsen Quartet

En utrolig stærk kvartet bestående af Niels Wilhelm Knudsen på kontrabas, Katrine Winfeldt på keyboard, Thomas Hass Christensen på saxofon og Mikael Dalgas på trommer.
Niels Wilhelm Knudsens hjemmeside

Smalltown Blues Band

Når man knytter sig til genren blues, bliver det hen ad vejen en livsstil. Blues? Hårdt arbejde, lange dage på vejen, koncerter om a" enen på små, obskure steder – o" e med et ringe økonomisk udbytte.
Smalltown Blues Band på Facebook

Havz Jazz

Havz Jazz er kendt som orkesteret, der altid leverer glad og underholdende jazz.
Havz Jazz' hjemmeside

Memories of You

Kvartetten er opstået fra øens musikalske muld og består af Olav Harsløf på klarinet, Jens West (guitar), Erik Lindblad (el- og kontrabas), Michael Juul Hammerlund (piano), og Jan Fahrenkrug (trommer).

Dragkedjan

Ingen ØstersøJazz Festival uden besøg af de svenske gavtyve som altid er underholdende og festlige.
Hør dem på YouTube

Papa Alfredo

Kvartetten Papa Alfredo så dagens lys i 2017 og består af Kristo& er Grønbech (guitar), Niels Jespersen (saxofoner), Alan Werenberg (bas) og Lars Holmsted slagtøj). Kvartetten suppleres med guitaristen Claudi Mogensen.

Vuvuzela

Med fortolkninger af blandt andre Yellow Jackets, Mike Stern og Dave Sandborn adskiller man sig fra de gængse jazzensembler der sværger til de gode gamle standarder
Lidt mere om Vuvuzela

Frits Madsens Orkester

Et bornholmsk band med rødder i den svingende og enkle jazzmusik. Med gode gamle kendte evergreens er du sikker på at få en hyggelig stund.
Hør dem på YouTube

Bornholms Saxofonkvartet

En spændende kvartet fra Bornholm hvor saxofonen som eneste instrument i kvartetten viser sin alsidighed.

Karin Roedvig

Karin sørger for at underholde de små med festlige sange og sjove lege.

Økuller

Nyt Bornholmsk trio med nyere rytmisk musik som basis.

Borsalino

Dette bands swingende jazzmusik stammer hovedsagelig fra 1930´erne og 40´erne - dengang rigtige mænd altid bar en Borsalino – det gør bandets medlemmer naturligvis også.

Swing'n'Bossa

Bandet spiller, som det fremgår af navnet, swingende jazz med mere end en snert af latinamerikanske rytmer, primært bossa nova. De seks musikere akkompagnerer en kvindelig sanger.

Taesk'

Et band der holder af musik der ligger ‘godt i rillen’, som ‘groover’. De kommer funk - soul - jazz - rock - latin i blenderen og tænder for strømmen. Og den selvfremstillede musik der kommer ud, er pulserende, energisk, legende, funky og lidt speciel - på den ‘gode måde’.

Olav og Steen

Lørdag e! ermiddag, den 03. august, kan man give sig hen i jazzede toner på Nexø Havn ved vinbar og spisested H8. Her spiller pianisten Olav Elav Elvang samen med guitaristen Steen Amstrup.

JazzKvartetten

Med udgangspunkt i musik skrevet af komponister fra Sverige, Danmark, Afrika, Brasilien og Spanien spiller JazzKvartetten allehånde slags jazz.

SVNLS

Passion for musikken og drømmen om en musikkarriere var det der bragte Jonas Brandt-Jensen og Jonathan Weinreich Petersen sammen om deres fælles projekt SVNLS.

Sverre og Wilhelm

Sidste år fyldte Sverre Bay 80 år. Det betyder dog ikke at jazzmusikken er lagt på hylden. Ved koncerten søndag den 4. august ved H8 på havnen i Nexø akkompagneres han af Wilhelm på guitar.

Down 'n' Out

Down ’n’ Out er et bluesband der gerne vil have sit publikum ud på dansegulvet, men som også spiller blues der giver dig noget med hjem.

Carsten Lund Trio

Så kommer der swingende jazzstandards på Brugsetorvet (torvet ved Kvickly)

Johnny Walter og Rasmus Hecter

Med sin hæse røst får Johnny Walter tankerne hen på fine amerikanske bluesmusikere som f.eks. Willie Nelson, og Rasmus lægger en tung og gyngende bas som underlag.