Foreningen

"ØstersøJazz i Nexø" er en forening, og er dannet i anledning af Nexø bys 650 års jubilæum i 1996. Foreningen arrangerede dette år den første jazz festival i Nexø. Musikforeningen har siden 1996 gennemført denne festival og planlægger at fortsætte traditionen fremover. Ud over sommer festivalen har foreningen også afviklet en række vinterarrangementer og kirkekoncerter.

Foreningen blev stiftet i sin tid med det formål at få skabt en ramme om byen, som kunne samle byen og ikke mindst trække flere mennesker til, turister såvel som fastboende. Der skulle skabes en jazztradition. Nexø skulle gøres ekstraordinær og mindeværdig; dette var festivalerne svar på. Visionen gik i opfyldelse.

Bestyrelsen i foreningen "ØstersøJazz i Nexø"

Bliv medlem af

foreningen (tryk her)

S      Svend-Erik Nielsen                   Gert Møller-Jensen                         Olav Elvang                            Lars Hansen