Carsten Lund Band

De der tidligere har lyttet til Carsten Lunds klaverspil, må have følt en afslappethed og åbenhed over for hans jazztilgang.


Carsten Lund underviser til daglig på Bornholms Musik- og Billedskole, men har aktivt deltaget i musiklivet på Bornholm i mange år. Han spillede med Finn Folk Møllers septet ”Østkraft”, med Nulle og Verdensorkestret og har akkompagneret Christina Seest Dam og spillet med SwingBorn.


Erik Lindblad på el- og kontrabas slog også de musikalske folder i ”Østkraft” og har gennem mange sæsoner spillet med netop Carsten Lund.


Morten Lundt (trommer) medvirkede for fem år siden i Bent Peder Holbechs genopførelse af ”Missa Rotna”, han har medvirket i forskellige revyer og spillet i Burgundia Jazzband, og så har han været fast trommeslager på Dr. Jazz.


Tenor- og sopransaxofonisten Henrik Jespersen har blæst i Ibsker Soul Service, i Olav Elvangs Jazzkvartetten og samarbejdet med Sverre Bay. Herudover har han medvirket i funkbandet Flux, Meyers Kvartet og NowHere.  Henrik Jespersen er fast bestanddel i kvintetten Vuvuzela som også kan høres på festivalen.